Whatsapp/bel : +31 (0)6 13677951


Elektrische saunakachels
voor de privé-sauna

Saunakachels van 3 tot 12kW voor duurzaam privé gebruik.

WellnessProfs is Pro-dealer van de saunakachel fabrikanten Aino, EOS en Narvi. Elk merk, eigenlijk elke saunakachel, heeft specifieke eigenschappen. De saunakachel is het hart van elke saunacabine. Een saunakachel voor je sauna kies je dan ook niet impulsief maar weloverwogen na een deskundig advies. Meestal kan dit telefonisch, maar vanzelfsprekend ook na afspraak bij ons op de zaak of bij u thuis.

Er zijn saunakachels die alleen geschikt zijn voor een droge Finse sauna, saunakachels die ook geschikt zijn om water overheen te lepelen, saunakachels met automatische verdampers (Bio-techniek) voor saunaliefhebbers van een vochtige saunalucht.

Voor de hele kleine sauna zijn er saunakachels op 220/230V, maar meestal is er een krachtgroep nodig. Wij helpen u graag een juiste keuze te maken. Wij verwijzen u door naar de website van de fabrikanten als u alvast een indruk van het aanbod wilt zien.De Aino saunakachel

1 soort, 1 vermogen maar een heleboel kleuren. De Aino saunakachel kan ingezet worden in sauna's tot zo'n 15 m³ sauna-inhoud. Deze saunakachel is te verkrijgen in 9kW uitvoering in een breed scala van verschillende wisselbare kleuren.

Het voordeel van de Aino saunakachel is dat er makkelijk water over de saunakachel verdampt kan worden waardoor de saunatemperatuur een stul lager mag zijn dan bij gebruik van een meer traditionele saunakachel. Lees meer over de Aino saunakachel .


De saunakachels van EOS

Op de internationale markt is het Duitse EOS al 75 jaar maatstaf voor saunatechniek in de premium- en luxeklasse. Expertise vormt de basis voor hun constante succes.

Het productportfolio van EOS omvat baanbrekende en hoogwaardige elektrische saunakachels en saunabesturingen voor gebruik in particuliere en commerciële saunasystemen, evenals infraroodtechnologie, stoomtechnologie en een breed scala aan accessoires. De saunakachels kenmerken zich door hun moderne design en hun grote vermogensbereik van 3 tot 72 kW.

Onze innovatiekracht garandeert de vervulling van individuele klanteisen op het hoogste kwaliteitsniveau. 100% Made in Germany – EOS ontwikkeld en produceert uitsluitend in Duitsland.

Wij kunnen u het volledige aanbod van EOS leveren. Naar de website van EOS
Vraag ons om meer informatie email@wellnessprofs.com

De saunakachels van Narvi

Weten wat een goede sauna echt betekent, was de belangrijkste drijfveer voor het Finse Narvi. We maken geen compromissen als het gaat om "löyly",wat meestal betekent dat onze kachels een perfecte hoeveelheid saunastenen hebben.

Echte saunamensen die met echte saunazaken te maken hebben. Dat is waar het bij Narvi om draait. We willen ervoor zorgen dat elke sauna ter wereld goed kan worden verwarmd en bieden ze de komende decennia een saunakachel aan.

Narvi voert ook de merknamen Kota en Aito. Wij als WellnessProfs ondersteunen u graag.

Wij kunnen het volledige aanbod van Narvi, Kota en Aito leveren. Naar de website van Narvi .
Vraag ons om meer informatie email@wellnessprofs.com

Service en onderhoud

Wij servicen en onderhouden saunakachels van onze 'eigen' merken EOS, AINO, NARVI met de zusters KOTA en AITO, maar ook van HARVIA, HELO, HUUM, SAWO, TYLO en PEGO, ongeacht of de saunakachel via WellnessProfs is aangekocht of niet. Heeft u een ander merk? Vraag ons naar de mogelijkheden. Als wij onderdelen niet op voorraad hebben, dan zijn ze over het algemeen binnen 3 tot 4 dagen bij ons in huis.