Whatsapp/bel : +31 (0)6 13677951


Sauna-verwarming & saunakachels
Elektrisch-, gas-, hout- en houtpellets-gestookt
Infraroodstralers & stoomgeneratoren

Verwarming van sauna, stoombad en/of infraroodlichtcabine

Het verwarmen van een sauna, stoombad of infraroodlichtcabine is vakwerk. Er is geen sauna, stoombad of infraroodlichtcabine en dus ook geen saunakachel, stoomaggregaat of infraroodstraler gelijk. Saunakachels leveren en produceren wij voor de professionele saunabranche, hotels en praktijken (voor gebruik tot 365 lange dagen per jaar) en voor de particuliere of private sauna (gebasseerd op gebruik 2 tot 3 maal in de week 2 tot 4 uren). Stoomaggregaten en infraroodstralers verkopen wij alleen op professioneel niveau, ook aan de private gebruiker. Wij leggen u graag uit waarom.

Er zijn momenteel een aantal webpagina's in onderhoud. Treft u niet wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op!

De naam Cake heeft natuurlijk niets met de eetbare variant te maken maar meer met de vorm van de Cake-module die verstopt ligt onder een laag saunastenen en vele liters opgietwater kan opvangen om het vervolgens te laten verdampen..

Nieuw: De Protego Cake Opgiet Saunakachel!

De elektrische Cake Opgiet Saunakachel is onze nieuwste ontwikkeling waarbij opgietwater, elektriciteit en verwarmingselementen volledig van elkaar gescheiden zijn.

Opmerkingen van saunameesters:

"De opgieting/Aufguss gaat echt super goed! Het was even wennen voor iedereen, want de saunastenen zijn een stuk warmer dan voorheen. We hebben geen kromme of kappote verwarmingselementen meer, geen uitval, kortsluiting of aardlekproblemen en de verdamping is echt super. Geweldig blij!

"Zoals het zich nu laat zien blijven de verwarmingselementen super strak functioneren zelfs als er vele liters water tegelijkertijd overheen gaan. Super dat er geen water meer onder de kachel uitloopt!" Heerlijk werken zo!

De Cake Opgiet Saunakachel is verkrijgbaar in 18, 24, 36, 48, 72 en 108kW uitvoering. Eigenlijk is er geen maximum. Dus als u nog zwaarder wilt en uw elektriciteitsnet kan dit aan dan realiseren wij het!

Saunaverwarming
commerciële sauna

Saunaverwarming
private sauna

Saunastenen

Infraroodstralers

Stoomaggregaten

Service/onderhoud