Whatsapp/bel : +31 (0)6 13677951


Er is mooi nieuws op het gebied van saunaverwarming

Wolvega, 12 maart 2020

Naast onze eigen productie van de PYRAMID (Piramide saunaverwarming op gas) en verwarmings-systemen van Narvi Oy (elektrisch, op hout en op houtpellets gestokte saunaverwarming) brengen wij binnen een intensieve samenwerking met SHS Europa de elektrische saunaverwarming naar een professioneel hoog niveau.

Energiegebruik omlaag
Door anders te denken en nieuwe systemen te ontwikkelen kunnen wij 30 tot soms wel 50% minder elektrisch vermogen inzetten en brengen in vergelijking met traditionele saunaverwarming. Binnen de energietransitie is dit natuurlijk fantastisch nieuws.

100% rendement
Letterlijk alle energie vanaf de nieuwe innovatieve lijn saunaverwarming kunnen wij inzetten om uw sauna te verwarmen. Uw sauna is bij een lager vermogen een stuk sneller op temperatuur.

Uitermate geschikt voor opgietkachels
Traditionele elektrische verwarmingssystemen moeten wij aanpassen met hulpmiddelen om de verwarming geschikt te maken voor opgietingen. En dan nog moeten wij accepteren dat de elektrische elementen relatief snel vervangen moeten worden en dat een aardlek en/of automaat regelmatig haar werk moet doen. Bij onze nieuwe vorm van elektrisch verwarming is contact van water met elementen en/of aansluitingen uitgesloten! Een mooie verwarming van de saunastenen in combinatie met ‘er mag een emmer water overheen’, maakt de Europe systemen tot de beste opgiet-saunaverwarmingssystemen wereldwijd.

Piramide gasbranders vervangen voor elektrische heaters
Heeft u een Piramide saunaververwarming op gas en overweegt u om deze te vervangen voor een elektrische saunaverwarming? Dan hebben wij helemaal goed nieuws. In veel gevallen is uw bestaande verwarming zonder al te veel ingrepen om te bouwen naar een elektrisch systeem met alle voordelen zoals hierboven beschreven.

Lijkt het u te mooi om waar te zijn?
Dan komen wij maar al te graag bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek dieper op de materie in te gaan. Het nieuwe denken binnen elektrische verwarmingstechnieken heeft de toekomst.


Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet,

WellnessProfs SAUNAENGINERING
Erik Bierenbroodspot

T: +31 (0)6 13677951
E: email@wellnessprofs.nl